Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK

Darila ob rojstvu otroka (Akcija je potekla)

Rojstvo otroka je izjemen dogodek za celotno družino in vso okolico. Gre za dogodek, ki se nekaterim zgodi samo enkrat v življenju, zato je darilo ob rojstvu pomembno.

Z obdarovanji nekateri pričnejo že pred samim rojstvom in vse bolj aktualna je organizacija t. i. babyshower-jev, kjer prijateljice bodoči mamici pripravijo zabavo. Za tak dogodek je potrebno primerno okrasiti prostor – pri nas so vam na voljo roza ali modri baloni z napisanim spolom otroka, dekorativni trakovi z napisi, girlande, štorklje ipd. Seveda za takšno priložnost po željah pripravimo tudi torto iz pleničk, ki za babyshower nikakor ne sme manjkati.

Prvi, ki ga prijatelji obdarijo, je običajno novopečeni očka – v ta namen imamo na izbiro različne kozarce in majice, ki so namenjene očkom ob rojstvu otroka. Pri izbiri darila ob rojstvu za otroka ne boste zgrešili z izbiro plišaste igrače, brisače z imenom, brisače s čestitko ob rojstvu. Za mamico pa nekaj sladkega, da si povrne moči, in lep okvir za slike, da bodo prvi skupni trenutki postavljeni na vidno mesto. Predvsem pa naj bo darilo ob rojstvu takšno, da izrazi dobrodošlico otroku in hkrati razveseli njegove starše.

Trajanje akcije: od 01.07.2021 do 24.07.2021

Brezplačna dostava Dojenček ob rojstvu otroka deklica, stadur, 54.2x105.5cm
39,95 
Brezplačna dostava Dojenček ob rojstvu otroka fant, stadur, 54.2x105.5cm
39,95