Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569659
Za povečavo se premakni na sliko.

Dekorativna odlagalna žlica, motiv Anthina, melamin, 24x10cm

Dekorativna odlagalna žlica z motivom "Anthina".
Na zalogi
4,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Dekorativna odlagalna žlica z motivom "Anthina", izdelana iz melamina in velikosti približno 24 x 10 cm, je funkcionalen in estetsko privlačen kuhinjski dodatek. Ta odlagalna žlica je idealna za tiste, ki cenijo praktičnost skupaj z lepim dizajnom v svoji kuhinji.

Melamin je trpežen, lahek in enostaven za čiščenje, kar naredi ta material odlično izbiro za kuhinjske pripomočke, kot je odlagalna žlica. Poleg tega je melamin odporen na lomljenje in praske, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in ohranjanje lepega videza izdelka.

Motiv "Anthina" na odlagalni žlici lahko vključuje elegantne cvetlične vzorce ali umetniške upodobitve. Ta motiv prinaša občutek lepote in naravne estetike, ki je lahko navdihnjen s tradicionalnimi ali sodobnimi umetniškimi slogi.

Z velikostjo približno 24 x 10 cm je odlagalna žlica dovolj velika za odlaganje različnih kuhinjskih pripomočkov, kot so kuhalnice, lopatice ali žlice, med kuhanjem. To pomaga pri ohranjanju čistoče kuhinjskih površin in dodaja organizacijski element v kuhinjski prostor.

Dekorativna odlagalna žlica z motivom "Anthina" iz melamina je uporaben in privlačen izdelek za vsakogar, ki išče kakovostno in okolju prijazno alternativo plastičnim steklenicam. Njena kombinacija trajnosti, funkcionalnosti in lepega dizajna jo naredi priljubljeno za vsakodnevno uporabo in kot darilo za ljubitelje narave.

 

Dekorativna odlagalna žlica z motivom "Anthina".
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI