Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
573993
Za povečavo se premakni na sliko.

Čokolada, Čudovita si, mlečna z mlečnim polnilom, 200g

¬okolada z napisom "¬udovita si".
Na zalogi
9,95 
+

DostavaBREZPLA¬NA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naçih trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

¬okolada z napisom "¬udovita si" je mleźna źokolada, ki tehta 200 gramov. Ta źokolada je źudovito darilo za izra§anje obźudovanja, ljubezni ali podpore nekomu posebnemu. S svojim napisom "¬udovita si" je še posebej primerna za romantiźna praznovanja, kot so valentinovo, obletnice, ali za posebne trenutke, ko §elite nekoga razveseliti in mu pokazati, kako zelo ga cenite.

Mleźna źokolada je znana po svoji gladki, kremasti teksturi in bogatem, sladkem okusu, ki je priljubljen med ljubitelji źokolade. 200-gramska velikost je idealna za deljenje ali za u§ivanje ob posebnih prilo§nostih.

Pri nakupu takšne źokolade je pomembno upoštevati kakovost sestavin, saj to vpliva na okus in celotno izkušnjo. Embala§a je privlaźno oblikovana, s poudarkom na sporoźilu, ki ga nosi, in je lahko okrašena z ljubeznivimi detajli, ki dodajo vrednost darilu.

¬okolada z napisom "¬udovita si".
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI