Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Cena
Obletnice
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

Prednosti darilnih bonov hiše daril

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Smešna darila
Popust
20%
27,99  22,37 
Popust
20%
27,99  22,39 
9,50 
3,97 
3,99 
11,50 
11,50 
18,90 

Smešna darila, Zabavna darila, Nora darila

V Hiši daril najdete smešna darila za različne priložnosti. Zabavna darila pridejo prav na vsaki zabavi, pa naj gre za praznovanje polnoletnosti, abrahama, upokojitev sodelavca, dekliščino ali samo vselitveno zabavo. Tudi praznovanje poroke lahko popestrite z dodatki, ki vam jih ponujamo pod rubriko smešna darila. Nič ne popestri zabave bolje kot nora darila, ki jih najdete pri nas.

Smešna darila vas čakajo v naših poslovalnicah že aranžirana, prav tako lahko nora darila izberete na naši spletni strani in jih sami kombinirate. Izkušnje z našimi strankami nam govorijo, da se neko noro, šaljivo, zabavno darilo dejansko mora uporabiti za vsako priložnost. Najuporabnejše šaljivo darilo je zagotovo majica, ki jo lahko podarite ob vsaki priložnosti – okrogli obletnici, z njo lahko obdarite najboljšega dedka, super učiteljico, novopečenega očka ali izberete šaljiv napis za darilo za prijateljico. V poletnih mesecih na piknikih ne sme manjkati piva. Pri nas poskrbimo, da ima pivo tudi šaljiv in zabaven napis. Nepogrešljiv dodatek je tudi predpasnik – izberete lahko motive Adama ali Eve, Tarzana ali Jane, gasilca, medicinske sestre in še marsikaj. Slavljencu lahko kot noro darilo podarite tudi tablice s prepovedanimi napisi, karikaturami in raznimi forami. Vedno pa so na razpolago tudi artikli iz našega programa sexy daril, kjer lahko izberete vzglavnike, šaljive kondome, igralne karte kamasutra, ipd.

Prikaži več