DOBRODOŠLI V PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO HIŠA DARIL 😍

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
446895

Vstopnica za odraslega za voden ogled, Center vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga

10,00 
Ponudba vsebuje obisk arhitekturno futurističnega in z vesoljsko vsebino prepletenega Centra Noordung. Ob prihodu v Center Noordung vas bo nagovorila naša humanoidna robotka Vita, na vodenem ogledu pa boste spoznali življenje in delo slovenskega pionirja vesoljskih poletov Hermana Potočnika Noordunga in druge aktualne teme o vesolju. Naše interaktivne razstave ponujajo ogled različnih projekcij in maket, nemalokrat pa tudi originalnih eksponatov, povezanih z vesoljem.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Ponudba vsebuje obisk arhitekturno futurističnega in z vesoljsko vsebino prepletenega Centra Noordung. Ob prihodu v Center Noordung vas bo nagovorila naša humanoidna robotka Vita, na vodenem ogledu pa boste spoznali življenje in delo slovenskega pionirja vesoljskih poletov Hermana Potočnika Noordunga in druge aktualne teme o vesolju. Naše interaktivne razstave ponujajo ogled različnih projekcij in maket, nemalokrat pa tudi originalnih eksponatov, povezanih z vesoljem...
...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.

Če želite odleteti v vesolje, daleč med zvezde in postati astronavt ali pilot, lahko to storite ob naši dodatni ponudbi v virtualni resničnosti simulatorja letanja – VR ELECTRA, spoznavanje planetov in sprehod med planeti našega  Osončja pa vam bo omogočila virtualna izkušnja VR NOORDUNG.

Datum veljavnosti:
30.09.2025
Izvajalec:
CENTER VESOLJSKIH TEHNOLOGIJ HERMANA POTOČNIKA
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.