Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Podroben opis

Klasična masaža celega telesa, trajanje 60min...
...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.

Klasična masaža pospešuje krvni obtok in blagodejno vpliva na delovanje limfnega sistema telesa, ki iz telesa izloča odpadne snovi ter posledično krepi delovanje imunskega sistema. Ni potrebno, da se odločite za masažo zaradi bolečine, lahko se pridete na masažo odpočiti od napornega dneva in si nabrati pozitivne energije. Redna klasična masaža celotnega telesa je eden od najboljših načinov preprečevanja bolezni, ki so posledica stresa ali poškodb. Trajanje storitve: 60 min.

Obvezna je predhodna rezervacija termina!

Naredite nekaj zase in obiščite kozmetični salon La Maya, kjer vas v prijetnem okolju razvajamo s strokovnim znanjem, izkušnjami in prijaznim osebjem.

S pomočjo najsodobneje opremljenih prostorov in z uporabo vrhunskih kozmetičnih aparatov vam zagotavljamo, da bodo naše storitve opravljene strokovno in kvalitetno. Nudimo širok spekter storitev, ki bodo izvedene v mirnem in prijetnem okolju. Pri nas se boste zagotovo počutili dobro in se z zadovoljstvom vračali.

Lastnosti

Izvajalec:
KOZMETIČNI SALON LA MAYA MARIBOR
Datum veljavnosti:
30.09.2021
Regija:
  • Štajerska
Masaže:
  • Klasična
Lokacija darilnega bona

Dodajte kuverto darilnemu bonu

Drugi so kupili tudi

Podobni izdelki