DOBRODOŠLI V PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO HIŠA DARIL 😍

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
291980

Tajska masaža z zlatim oljem - 50 min, Masaža Lai Thai, Teharje

48,00 

Tajska masaža pomaga pri lajšanju bolečin v sklepih in mišicah ter glavobolu, odpravljanju stresa, preobremenjenosti in slabega počutja, izboljšanju prekrvavitve in pretoka energije, težavah s spanjem, uspešnem razstrupljanju telesa, krepitvi obrambnega sistema. Ponudba zajema tajsko masažo z zlatim oljem za eno osebo. Zlato olje vsebuje čisto zlato v kombinaciji z regenerativnim šipkovim oljem. Bogata anti-age negovalna formula je namenjena razkošni poživljajoči masaži telesa in obraza. Kožo ovije z žametno mehkobo in nežnim zlatim sijajem in se hitro absorbira in ne pušča mastne in lepljive sledi.

Za 1 osebo, trajanje storitve: cca 50 minut

+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Tajska masaža z zlatim oljem - Za 1 osebo, trajanje storitve: cca 50 minut

Tajska masaža pomaga pri lajšanju bolečin v sklepih in mišicah ter glavobolu, odpravljanju stresa, preobremenjenosti in slabega počutja, izboljšanju prekrvavitve in pretoka energije, težavah s spanjem, uspešnem razstrupljanju telesa, krepitvi obrambnega sistema. Ponudba zajema tajsko masažo z zlatim oljem za eno osebo. Zlato olje vsebuje čisto zlato v kombinaciji z regenerativnim šipkovim oljem. Bogata anti-age negovalna formula je namenjena razkošni poživljajoči masaži telesa in obraza. Kožo ovije z žametno mehkobo in nežnim zlatim sijajem in se hitro absorbira in ne pušča mastne in lepljive sledi. Potrebna je predhodna rezervacija termina!

Tradicionalen tajski pristop, znanje in izkušnje mi dajejo sposobnost čutenja blokad na različnih delih telesa, katere uspešno energijsko odpravljam. S strokovnim pristopom in oceno nudim psihično podporo in svetovanje ter vam preko tradicionalnih pristopov tajske masaže pomagam k prenovi, obnovi in premagovanju stresa.

Datum veljavnosti:
30.09.2024
Izvajalec:
MASAŽA LAI THAI ROGAŠKA SLATINA
Regija:
  • Savinjska
Število oseb:
  • 1 oseba
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.