Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
216248
Darilni Boni Tajska Masaža Terme Dobrna
Za povečavo se premakni na sliko.

Tajska masaža, Terme Dobrna

Ponudba obsega tajsko masažo v dolžini 50 min. za 1 osebo.

To je močnejša športna masaža, ki se ukvarja predvsem z raztezanjem telesa in pritiska na energetske točke. Vpliva ne večjo gibljivost sklepov in izboljša krvni obtok. Z njo krepimo notr

43,00 
Cena v točkah:
4300 točk
Nagradne točke:
86 točk
+
Podroben opis

Ponudba obsega tajsko masažo v dolžini 50 min. za 1 osebo...
...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.

To je močnejša športna masaža, ki se ukvarja predvsem z raztezanjem telesa in pritiska na energetske točke. Vpliva ne večjo gibljivost sklepov in izboljša krvni obtok. Z njo krepimo notranje organe in njihovo vitalnost. Med masažo ste oblečeni v udobna bombažna oblačila.

V Termah Dobrna, kjer je dobro počutje že stoletja doma, celotno ponudbo sprostitve zaokrožujemo z masažno lepotnim centrom "Hiša na travniku", kjer vas bomo popeljali v svet ugodja in razvajanja.

Z namenom, da ponudimo obiskovalcem popolno relaksacijo in zadovoljstvo, smo v ponudbo vključili: različne rituale, aromaterapije, nege telesa in obraza priznanih kozmetičnih hiš, masaže in Ayurvedske masaže ter programe za oblikovanje telesa.

Trajanje: 50 min.

Lastnosti

Izvajalec:
TERME DOBRNA
Datum veljavnosti:
31.03.2020
Regija:
  • Savinjsko - Šaleška
  • Štajerska
Masaže:
  • Tajska
Lokacija darilnega bona

DRUGI SO KUPILI TUDI

Za darilo izberite kopanje v termah.