Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
311680
Brezplačna dostava
Vrednostni bon za 30 €, Masaže Helena, Renče (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MASAŽE HELENA, ALONA HELENA SIMČIČ S.P.)
Za povečavo se premakni na sliko.

Vrednostni bon za 30 €, Masaže Helena, Renče

Ponujamo vam masaže in storitve za nego telesa, predavanja o prehrani, športu in zdravem načinu življenja. Poskrbimo za vaše utrujene mišice in vas razbremenimo vsakodnevnega stresa. Naše storitve obsegajo klasično masažo, masažo telesa z zlatom, protibolečinski tretma z vakumom, detoks terapije, lifting obraza z vakumom, relaksacijski tretma s kokosovim oljem. Vrednostni bon se lahko koristi za anticelulitne in druge tretmaje!
30,00 
Cena v točkah:
3000 točk
Nagradne točke:
60 točk
+
Podroben opis

Vrednostni bon se lahko koristi za anticelulitne in druge tretmaje!

Potrebna je predhodna rezervacija termina!

Ponujamo vam masaže in storitve za nego telesa, predavanja o prehrani, športu in zdravem načinu življenja. Poskrbimo za vaše utrujene mišice in vas razbremenimo vsakodnevnega stresa. Naše storitve obsegajo klasično masažo, masažo telesa z zlatom, protibolečinski tretma z vakumom, detoks terapije, lifting obraza z vakumom, relaksacijski tretma s kokosovim oljem.

Lastnosti

Izvajalec:
MASAŽE HELENA RENČE
Datum veljavnosti:
31.03.2021
Regija:
  • Primorska
Število oseb:
  • 1 oseba
Lokacija darilnega bona

Za darilo izberite kopanje v termah.