Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
376560
Brezplačna dostava
Za povečavo se premakni na sliko.

Celodnevno kopanje s kosilom in savno za 2 osebi, Terme Dobrna

Ponudba za dve osebi obsega celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Hotela Vita s kosilom v restavraciji Hotela Vita**** in celodnevnim koriščenjem kompleksa Dežela savn, v katerem je atraktivna ponudba parnih in finskih savn.
40,00 

Kupi 2 s 5 %
popusta

Cena v točkah:
4000 točk
Z nakupom pridobite :
80 točk
+

Bon + kuverta

Skupna cena na seznamu 42,49  €
Cena za vse 41,99  €

Bon + kuverta

Skupna cena na seznamu 42,49  €
Cena za vse 41,99  €
Podroben opis

Ponudba za dve osebi obsega celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Hotela Vita s kosilom v restavraciji Hotela Vita**** in celodnevnim koriščenjem kompleksa Dežela savn, v katerem je atraktivna ponudba parnih in finskih savn... 
...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.

Bazenski kompleks se nahaja v III. nadstropju Hotela Vita in zajema notranji bazen, notranji otroški bazen, zunanji bazen in zunanji otroški bazen s teraso za sončenje ter notranji whirlpool. V sklopu bazenskega kompleksa Hotela Vita je na voljo tudi Dežela savn, ki zajema atraktivno ponudbo turških, finskih in infra-rdečih savn, ledeno sobo, počivališča, teraso in vitaminski bar.

OBVESTILO: obveščamo vas, da so na podlagi veljavnih priporočil NIJZ, bazenske kapacitete do nadaljnega na voljo samo hotelskim gostom Term Dobrna. Zahvaljujemo se za vaše razumevanje. 

Lastnosti

Izvajalec:
TERME DOBRNA
Datum veljavnosti:
31.03.2021
Regija:
  • Savinjsko - Šaleška
Število oseb:
  • 2 osebi
Vsebuje Kosilo:
  • DA
Lokacija darilnega bona