Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
277135
Brezplačna dostava
Celodnevno kopanje za 2 osebi, Terme 3000, Moravske Toplice (Vrednostni bon, izvajalec storitev Sava Turizem d.d.)
Za povečavo se premakni na sliko.

Celodnevno kopanje za 2 osebi, Terme 3000, Moravske Toplice

Storitev zajema celodnevno kopanje za 2 osebi.

Izkusite blagodejne učinke črne termo-mineralne vode za zdravje in dobro počutje. Spust po adrenalinskem Aqua-loop-u s 360-stopinjskim obratom ali preizkus tobogana Prosti pad je doživetje, ki si ga boste zapomnili!
Izberete lahko katerega izmed številnih manj drznih, a veliko bolj uživaških toboganov. V doživljajskem bazenskem kompleksu vas pričakuje 11 zunanjih in notranjih bazenov, pestra animacija za male in velike ter slastna gostinska ponudba.

31,80 
Cena v točkah:
3180 točk
Nagradne točke:
64 točk
+
Podroben opis

Storitev zajema celodnevno kopanje za 2 osebi.

...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.

Izkusite blagodejne učinke črne termo-mineralne vode za zdravje in dobro počutje. Spust po adrenalinskem Aqua-loop-u s 360-stopinjskim obratom ali preizkus tobogana Prosti pad je doživetje, ki si ga boste zapomnili! Izberete lahko katerega izmed številnih manj drznih, a veliko bolj uživaških toboganov. V doživljajskem bazenskem kompleksu vas pričakuje 11 zunanjih in notranjih bazenov, pestra animacija za male in velike ter slastna gostinska ponudba.

Doživite Moravske Toplice ... Lahko se sprostite v wellnessu, ste razigrani v vodnem svetu, aktivni na kolesu po prečudoviti naravi ali pa odigrate igro golfa na najdaljšem igralnem polju v Sloveniji. V Termah 3000 lahko izbirate med različnimi namestitvami možnostmi: trije hoteli, apartmajsko naselje, bungalovi in kamp.

Lastnosti

Izvajalec:
TERME 3000 MORAVSKE TOPLICE
Datum veljavnosti:
30.06.2020
Regija:
  • Pomurje
Število oseb:
  • 2 osebi
Vsebuje Kosilo:
  • NE
Lokacija darilnega bona

DODAJTE KUVERTO DARILNEMU BONU

DRUGI SO KUPILI TUDI

4,95 
Za darilo izberite kopanje v termah.