Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
216093
Darilni Bon Otroški Park Krčevina Pri Vurbergu
Za povečavo se premakni na sliko.

Dodatna vstopnica za pravljični gozd, Krčevina pri Vurbergu

Darilni bon zajema otroško ali odraslo vstopnico za obisk in ogled Pravljičnega gozda Rdeča kapica. Ogledali si bomo pravljične hišice, ki so v naravnem okolju in izdelane iz naravnih materialov.
Vstopili bomo v Sneguljčičino hišo, hišo Janka in Metke, Muce Copatarice, Trnuljčice, Rdeče Kapice in drugih pravljičnih junakov. Srečali se bomo tudi z zajčki, kozami, pernatimi živalmi in vietnamskim prašičkom.
Nepozaben izlet v pravljično deželo, kjer je vse mogoče!

5,00 
Cena v točkah:
500 točk
Nagradne točke:
10 točk
+
Podroben opis

Darilni bon zajema otroško ali odraslo vstopnico za obisk in ogled Pravljičnega gozda Rdeča kapica...
...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.

Ogledali si bomo pravljične hišice, ki so v naravnem okolju in izdelane iz naravnih materialov. Vstopili bomo v Sneguljčičino hišo, hišo Janka in Metke, Muce Copatarice, Trnuljčice, Rdeče Kapice in drugih pravljičnih junakov. Srečali se bomo tudi z zajčki, kozami, pernatimi živalmi in vietnamskim prašičkom. Nepozaben izlet v pravljično deželo, kjer je vse mogoče!

V Pravljičnem gozdu Rdeča Kapica si lahko ogledamo pravljične hišice, ki so izdelane iz naravnih materialov. Vsaka hišica je domišljijsko opremljena in predstavlja eno od scen pravljice.
Ogledate si lahko: Sneguljčica in sedem palčkov, Janko in Metka, Volk in sedem kozličkov, Muca Copatarica, Trnuljčica, Rdeča Kapica ter Kosobrinovo in Bedančevo domovanje.
Hiške se nahajajo v bukovem gozdu, kjer se oddaja tudi prostor za piknik.

Odprto od 1.4.- 31.10..

pet., sob., ned. in prazniki od 10h do 17h.

Lastnosti

Izvajalec:
PRAVLJIČNI GOZD RDEČA KAPICA KRČEVINA PRI VURBERGU
Datum veljavnosti:
31.03.2020
Regija:
  • Štajerska
Lokacija darilnega bona

Za darilo izberite kopanje v termah.