Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
554720
Za povečavo se premakni na sliko.

Sveča adventna, 4/1, 40x55/70/85/100, rdeči mix

Adventna sveča 'Rdeči Mix' – Štiri različne višine za posebno praznično atmosfero!
Na zalogi
5,95 
Dodajte še adventni venček
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Ta komplet adventnih sveč vključuje 4 sveče različnih velikosti, ki so posebej zasnovane za uporabo med adventnim obdobjem pred božičem. Vse sveče v tem kompletu so v rdeči barvi, ki je tradicionalno povezana z božičem.

Sveče v kompletu imajo različne višine in premer, in sicer 40 mm x 55 mm, 40 mm x 70 mm, 40 mm x 85 mm in 40 mm x 100 mm. Vsaka sveča predstavlja eno od štirih adventnih nedelj, ki vodijo do božiča. To je tradicionalen način štetja dni do božiča in ustvarjanja pričakovanja.

Rdeča barva sveč simbolizira ljubezen, toplino in praznično veselje, ki so značilni za božično obdobje. Sveče so oblikovane za enostavno postavitev na adventni venček ali dekorativno podlago. Ko jih prižgete vsako adventno nedeljo, ustvarijo prijetno svetlobo in vzdušje pričakovanja za božič.

Ta komplet adventnih sveč v rdeči barvi je odličen način, kako ustvariti tradicionalno adventno vzdušje in šteti dni do božiča. Uporabite jih za ustvarjanje središča mize ali postavite na posebno mesto v vašem domu. Sveče bodo dodale čar in svečanost vašemu adventnemu času.

 

Adventna sveča 'Rdeči Mix' – Štiri različne višine za posebno praznično atmosfero!
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI

NAJBOLJE PRODAJANO