Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
554708
Za povečavo se premakni na sliko.

Sveča adventna, perla metalik, različne velikosti, 4 kom

Adventna sveča 'Perla Metalik' - Praznična svetloba s pridihom elegance!

Na zalogi
5,49 
Dodajte še adventni venček
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Ta komplet adventnih sveč v perla metalik izvedbi vsebuje 4 sveče različnih velikosti, ki so posebej oblikovane za uporabo med adventnim obdobjem pred božičem.

Sveče so izdelane v čudoviti perla metalik barvi, ki dodaja pridih elegance in razkošja vašemu adventnemu okolju. Vsaka sveča je oblikovana s številkami od 1 do 4, ki označujejo posamezno adventno nedeljo, ko se prižgejo sveče. To je tradicionalen način štetja dni do božiča.

Vsaka sveča je drugačne velikosti, da ustvari privlačen vizualni učinek. Običajno so sveče postavljene na adventno venček ali dekorativno podlago, ki ustvarja praznično središče mize ali okenske police.

Sveče adventne perla metalik barve so odličen način, kako ustvariti posebno vzdušje v svojem domu med adventnim časom. Ko prižgete sveče, ustvarijo prijetno svetlobo in vzdušje pričakovanja za božič. Uporabite jih kot tradicionalni adventni venček ali pa jih postavite na posebno mesto v vašem domu.

Ta komplet adventnih sveč v perla metalik izvedbi je odlična izbira za ustvarjanje adventnega vzdušja in pričakovanja med božičnimi prazniki. Sveče bodo dodale čar in svečanost vašemu domu med adventnim časom.

 

Adventna sveča 'Perla Metalik' - Praznična svetloba s pridihom elegance!

 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI

NAJBOLJE PRODAJANO