Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569696
Za povečavo se premakni na sliko.

Vaza, okrogla, nežno roza, keramika, 18cm

Dekorativna vaza.
Na zalogi
13,95 
+

DostavaBREZPLA¬NA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naçih trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Vaza je źudovit izdelek z okroglo obliko, ki prinaša ne§en in źaroben dodatek k vsakemu prostoru. Izdelana je iz visokokakovostne keramike, kar zagotavlja trpe§nost in estetski videz. Vaza meri 18 centimetrov v višino, kar jo naredi za idealno srednje veliko vazo za razliźne namene.

Njena barva je ne§no roza, kar ji daje ne§en in pomirjujoź videz. Roza je barva, ki simbolizira ne§nost, ljubezen in eleganco, zato bo ta vaza zagotovo pritegnila pozornost in ustvarila prijetno vzdušje v prostoru, kamor jo postavite.

Okrogla oblika vaze je klasiźna in vsestranska. Ta oblika omogoźa enostavno postavljanje razliźnih vrst cvetja in zelenja vanjo. Lahko se prilagodi razliźnim slogom dekoracije, od klasiźnega do sodobnega, ter poudari lepoto vsakega cvetja.

Ta vaza je odliźna izbira za ustvarjanje osrednje toźke na mizi ali kot samostojen dekorativni kos na polici. S svojo ne§no roza barvo in źudovito obliko bo zagotovo popestrila vaš prostor in prinesla sve§ino narave v vaš dom.

 

Dekorativna vaza.
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI