Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569694
Za povečavo se premakni na sliko.

Vaza v obliki ženskega torza, bela, keramika, 20cm

Vaza v obliki §enskega torza.

Na zalogi
12,95 
+

Dostava BREZPLA¬NA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naçih trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Vaza v obliki §enskega torza je eleganten in umetniški dodatek za vsak dom. Izdelana je iz bele keramike in ima višino pribli§no 20 cm. Ta vaza ima izjemno privlaźno obliko, ki spominja na §enski torzo, kar ji daje unikaten in umetniški videz.

Zaradi svoje bele barve je ta vaza vsestranski dodatek, ki se bo lepo podal k razliźnim slogom notranje opreme. Lahko jo postavite na polico, mizo ali kamorkoli §elite dodati nekaj umetniškega in elegantnega.

Vaza je primerna za razliźne vrste cvetja in dekoracij. Lahko vanjo postavite sve§e rezano cvetje ali umetne ro§e, suho cvetje ali pa jo uporabite kot samostojen okrasni element. Ne glede na to, kako jo boste uporabili, bo zagotovo pritegnila pozornost in dodala pridih umetniškega izraza vašemu domu.

Ta vaza je tudi odliźna ideja za darilo, saj zdru§uje lepoto in umetniško vrednost. S svojo elegantno obliko bo navdušila ljubitelje umetnosti in estetike.

 

Vaza v obliki §enskega torza.

 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI