Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569695
Za povečavo se premakni na sliko.

Vaza v obliki ženskega torza, nežno roza kermaika, 20cm

Vaza v obliki §enskega torza
Na zalogi
12,95 
+

DostavaBREZPLA¬NA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naçih trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Vaza v obliki §enskega torza iz ne§no roza keramike je źudovit umetniški dodatek za vsak dom. Ta vaza ima višino pribli§no 20 cm in je izdelana iz keramike v ne§no roza barvi, kar ji daje ne§en in §enstven videz.

Njena edinstvena oblika, ki spominja na §enski torzo, ji daje izjemno estetsko vrednost. Roza barva dodaja pridih romantike in elegance, kar jo naredi privlaźno dekoracijo za razliźne prostore v vašem domu.

Vazo lahko postavite na mizo, polico ali kamorkoli §elite dodati umetniški in barvit poudarek. Primerna je za razliźne vrste cvetja in dekoracij. Vanjo lahko postavite sve§e rezano cvetje, suho cvetje ali umetne ro§e, da ustvarite źudovit dekorativni element.

Ne§no roza vaza v obliki §enskega torza je tudi odliźna ideja za darilo, saj zdru§uje estetsko privlaźnost in umetniški izraz. S tem darilom lahko razveselite ljubitelje umetnosti in ljubitelje ne§nih odtenkov roza barve ter jim omogoźite, da svoj dom okrasijo s to źudovito vazo.

 

Vaza v obliki §enskega torza
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI