Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
454559
Za povečavo se premakni na sliko.

Zvočnik CTC Bluetooth, s svetlobo, BSS 7002, 21cm

Na zalogi
49,90 
+

BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 30 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Zvočnik CTC Bluetooth, s svetlobo, BSS 7002, 21cm

Na splošno: zvočnik s tehnologijo  Bluetooth, ter spreminjajočo se osvetlitvijo (15 milijonov različnih barv), vrata USB za polnjenje standardnih pametnih telefonov, AUX –In (zvočni vhod za povezavo z osebnim računalnikom, prenosnim računalnikom, pametnim telefonom, predvajalnikom MP3, predvajalnikom CD -jev, kasetofonom itd. prek izhoda za slušalke naprav), vključno s funkcijo svetlobe na podlagi razpoloženja (postopna zatemnitev), DSP - digitalni zvočni procesor.

Bluetooth: Zvočnik idealen za brezžično povezavo prek Bluetootha (domet približno 15 m) z npr. pametnim telefonom, tabličnim računalnikom, ali katero koli drugo napravo, ki podpira Bluetooth za prenos glasbenih datotek in internetnih radijskih vsebin - možna je tudi žična povezava prek AUX -IN . Vključno z Hands-free, združljiv z mnogimi standardnimi mobilnimi telefoni opremljenimi z Bluetooth, z reprodukcijo govora skozi zvočnik.

Aplikacija i-Link:  Aplikacija za Android in iOS je na voljo za posamezne svetlobne načine, 15 milijonov barv + 12 prednastavljenih barvnih programov.

Povezava: Vrata USB,  AUX-IN

Polnjenje: 100-240 V, 50/60 Hz, 23 W.

Pametni telefon itd. ni vključen!

 

Distributer:Hiša daril d.o.o.,Slovenja vas 75, Hajdina