Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569652
Za povečavo se premakni na sliko.

Bidon, motiv jelena, nerjaveče jeklo, 22cm

Bidon z motivom jelena.
Na zalogi
17,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Bidon z motivom jelena, izdelan iz nerjavečega jekla in visok približno 22 cm, je praktičen in estetsko privlačen izdelek, idealen za tiste, ki so radi na prostem, za ljubitelje narave ali za vsakogar, ki ceni lepe in funkcionalne predmete.

Nerjaveče jeklo je odlična izbira za bidone, saj je trpežno, ne pušča okusov in je enostavno za čiščenje. Je tudi okolju prijazen material, saj je dolgotrajen in popolnoma reciklabilen. Bidoni iz nerjavečega jekla so idealni za ohranjanje temperature pijač, bodisi vročih ali hladnih, kar jih naredi uporabne skozi vse leto.

Motiv jelena na bidonu doda edinstven in naraven pridih. Jelen je pogosto simbol divjine, naravne lepote in moči. Ta motiv lahko vključuje umetniško upodobitev jelena v naravnem okolju ali stilizirano grafiko, ki odraža eleganco in dostojanstvo te živali.

Z višino približno 22 cm je bidon primerne velikosti za enostavno prenašanje in dovolj velik, da zagotavlja zadostno hidracijo med aktivnostmi, kot so pohodništvo, kolesarjenje, potovanja ali vsakodnevna uporaba.

Bidon z motivom jelena iz nerjavečega jekla je tako praktičen kot tudi estetsko privlačen izdelek, ki združuje uporabnost s privlačnim dizajnom. Je idealen za tiste, ki so radi aktivni in cenijo trajnostne izdelke z edinstvenim značajem. Zaradi svoje funkcionalnosti in privlačnega videza je ta bidon priljubljena izbira za vsakodnevno uporabo ali kot darilo za ljubitelje narave in lovstva.

 

Bidon z motivom jelena.
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI