Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569686
Za povečavo se premakni na sliko.

Lonček, motiv sivke in čebel, kitajski porcelan, v darilni embalaži, 8.5cm

Lonźek z motivom sivke in źebel.

Na zalogi
9,95 
+

Dostava BREZPLA¬NA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naçih trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Lonźek z motivom sivke in źebel, izdelan iz kitajskega porcelana, predstavljen v darilni embala§i in visok pribli§no 8,5 cm, je oźarljiv in privlaźen izdelek, idealen za ljubitelje narave in lepega porcelana. Ta lonźek zdru§uje estetiko in funkcionalnost, zaradi źesar je odliźno darilo ali eleganten dodatek za dom.

Kitajski porcelan, znan po svoji visoki kakovosti, fini teksturi in trajnosti, daje lonźku obźutek sofisticiranosti in trajne vrednosti. Porcelan je trpe§en material, ki zagotavlja, da bo lonźek ohranil svoj videz skozi leta uporabe.

Motiv sivke in źebel na lonźku je §ivahen in naraven, kar prinaša obźutek miru in §ivljenjske energije. Sivka je znana po svojih sprošźujoźih in pomirjujoźih lastnostih, źebele pa simbolizirajo pridnost in pomembnost opraševanja v naravi.

Z višino pribli§no 8,5 cm je lonźek idealne velikosti za u§ivanje v kavi, źaju ali drugih toplih napitkih. Ta velikost omogoźa udobno dr§anje in zadostno kapaciteto za napitek, hkrati pa lonźek ne zavzame preveź prostora.

Darilna embala§a, v kateri je lonźek predstavljen, dodaja estetsko in praktiźno vrednost darilu. Embala§a olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje in transport lonźka.

Lonźek z motivom sivke in źebel iz kitajskega porcelana v darilni embala§i je źudovito darilo ali dodatek za dom, ki zdru§uje lepoto, funkcionalnost in ljubezen do narave. Njegova kombinacija estetike in praktiźnosti ga naredi privlaźnega za ljubitelje umetnosti, finega źaja ali kave ter vse, ki cenijo naravo in njeno ohranjanje. Zaradi svoje edinstvenosti in uporabnosti je ta lonźek priljubljena izbira za darilo ali kot del zbirke.

 

Lonźek z motivom sivke in źebel.

 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI