Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
542103
Za povečavo se premakni na sliko.

Lonček - rože, v darilni embalaži, "SAFA", new bon, 9.5cm

Čudovit lonček z motivom rož, ki bo prinesel svežino in lepoto v vaše trenutke pitja tople pijače
Na zalogi
11,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Čudovit lonček z motivom rož, ki bo prinesel svežino in lepoto v vaše trenutke pitja tople pijače. Ta lonček je zapakiran v privlačno darilno embalažo bon. Ima premer približno 9,5 cm.

Lonček je izdelan iz visokokakovostne keramike, kar zagotavlja trajnost, odpornost in eleganten videz. Okrasitev rož na lončku prinaša prikupnost, svežino in pomirjujoč občutek narave.

Zasnovan ergonomsko, ima lonček prijeten ročaj, ki omogoča udobno držanje in pitje. Uživajte v svoji najljubši kavi, čaju ali drugi topli pijači, medtem ko se potapljate v čarobni svet cvetlic.

Celoten lonček je lepo zapakiran v darilno embalažo, kar ga naredi pripravljenega za nepozabno obdarovanje. Poleg tega set vključuje tudi new bon, ki upravičencu omogoča izbiro novega izdelka po lastni izbiri ali drugih izdelkov v naši trgovini. To dodaja dodatno prilagodljivost in zadovoljstvo obdarovancu.

Čudovit lonček z motivom rož, ki bo prinesel svežino in lepoto v vaše trenutke pitja tople pijače
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji