Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569611
Za povečavo se premakni na sliko.

Lonček, za 30 let, "HAPPY 30TH BIRTHDAY", kitajski porcelan, v darilni embalaži, 9cm

Lonček za praznovanje 30. rojstnega dne.
Na zalogi
12,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Lonček za praznovanje 30. rojstnega dne z napisom "HAPPY 30TH BIRTHDAY", izdelan iz kitajskega porcelana, predstavljen v darilni embalaži in visok približno 9 cm, je elegantno in praktično darilo za posebno priložnost. Ta lonček je idealen za mladega odraslega, ki vstopa v svet polnoletnosti.

Kitajski porcelan je znan po svoji finosti, kakovosti in trajnosti. Ta vrsta porcelana daje lončku sofisticiran in klasičen videz, zaradi česar je ta izdelek poseben in cenjen. Lonček iz kitajskega porcelana je običajno lahek, a trpežen, in je primeren za vsakodnevno uporabo.

Napis "HAPPY 30TH BIRTHDAY" na lončku je jasen in proslavlja ta pomemben mejnik. Ta napis lahko dodaja barvit in vesel pridih, ki je primeren za praznovanje 30. rojstnega dneva.

Z višino približno 9 cm je lonček primerno velik za kavo, čaj ali druge pijače. Ta velikost je idealna za udobno držanje in uživanje v pijači, hkrati pa ni prevelika za shranjevanje v kuhinjskih omarah.

Darilna embalaža, v kateri je lonček predstavljen, zagotavlja, da je darilo pripravljeno za obdarovanje. Embalaža lahko izboljša videz darila in ga naredi še bolj posebnega, hkrati pa zagotavlja varno shranjevanje in transport.

Lonček "HAPPY 30TH BIRTHDAY" iz kitajskega porcelana je čudovita izbira za darilo ob 30. rojstnem dnevu, saj združuje praktičnost z elegantnim dizajnom in simboliko posebne priložnosti. Zaradi svoje lepote in funkcionalnosti je ta lonček priljubljena izbira za darilo mladim odraslim, ki vstopajo v novo življenjsko obdobje.

 

Lonček za praznovanje 30. rojstnega dne.
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI