Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
543529
Za povečavo se premakni na sliko.

Set skodelic s podstavki in žličkami, porcelan/bambus, v embalaži, 2x360ml

Set skodelic s podstavki in §liźkami.

Na zalogi
19,95 
+

Dostava BREZPLA¬NA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naçih trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Set skodelic je razkošen in veźnamenski komplet, sestavljen iz dveh skodelic iz porcelana, z ujemajoźimi podstavki in §liźkami. Vsaka skodelica ima prostornino 360 mililitrov, kar je idealno za serviranje veźjih koliźin kave, źaja ali drugih toplih napitkov.

Porcelan, uporabljen za skodelice, je visokokakovosten material, znan po svoji trpe§nosti, gladki površini in elegantnem videzu. To naredi skodelice ne samo lepe na pogled, temveź tudi prijetne na dotik. V kombinaciji z bambusovimi elementi, kot so podstavki in roźaji na §liźkah, komplet izra§a sodoben, a hkrati naraven estetski źar.

Podstavki iz bambusa dodajo ekološko noto ter šźitijo mize in druge površine pred toplotnimi made§i in praskami. ¦liźke, prav tako iz bambusa ali z bambusovimi roźaji, so estetsko usklajene s celotnim setom in so primerne za mešanje sladkorja, mleka ali smetane v napitke.

Embala§a kompleta je verjetno zasnovana tako, da ustreza elegantnosti in kakovosti skodelic, kar naredi set idealen za darilo. Skrbno pakiranje zagotavlja tudi varnost izdelkov med transportom ali shranjevanjem.

S prostornino 360 ml so skodelice primerne za tiste, ki u§ivajo v daljših trenutkih sprostitve ob skodelici njihove priljubljene pijaźe. Ta komplet je tako idealen za ljubitelje źaja in kave, ki cenijo kakovost in estetiko v svojih skodelicah, ali kot premišljeno darilo za posebne prilo§nosti.

 

Set skodelic s podstavki in §liźkami.

 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI