Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
543528
Za povečavo se premakni na sliko.

Set skodelic s podstavki, porcelan, v embalaži, 6x90ml

Set skodelic s podstavki iz porcelana.
Na zalogi
29,95 
+

DostavaBREZPLA¬NA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naçih trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Set skodelic s podstavki je izdelan iz porcelana, kar dodaja izdelku obźutek elegance in kakovosti. Komplet vkljuźuje 6 skodelic, vsaka s prostornino 90 mililitrov, kar je idealno za espresso, moźno kavo ali celo źaj. Vsaka skodelica ima svoj podstavek, kar ne le izboljša estetiko, temveź tudi šźiti površine, na katerih so postavljene skodelice, pred toplotnimi made§i in kapljanjem.

Skodelice in podstavki so verjetno skladno oblikovani, kar pomeni, da se barve, vzorci ali oblikovanje med seboj dopolnjujejo. Porcelan kot material je znan po svoji finosti, trajnosti in visoki kakovosti, kar naredi ta set posebej primeren za posebne prilo§nosti ali kot eleganten dodatek vsakodnevni uporabi.

Komplet je pakiran v embala§o, ki zagotavlja varnost med transportom in je hkrati primerna za darilo. Embala§a je obiźajno oblikovana tako, da ustreza estetiki skodelic in podstavkov, in lahko vkljuźuje okna za prikaz ali pa je popolnoma zaprta, kar zagotavlja element preseneźenja ob odpiranju.

Zaradi svoje velikosti 90 ml so te skodelice idealne za postre§bo espresso kave ali majhnih koliźin drugih pijaź. Njihova majhnost in priroźnost naredijo set primernega tudi za manjše prostore ali za tiste, ki imajo raje manjše koliźine pijaźe. Ta set skodelic s podstavki je tako privlaźen zaradi svoje funkcionalnosti, estetike in kakovosti materiala, kar ga naredi odliźno izbiro za dom ali kot darilo.

 

Set skodelic s podstavki iz porcelana.
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI