Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Skodelice in lončki za kavo
466275
6,99 
466276
6,99 
466277
6,99 
472022
4,99 
472025
12,95 
473718
11,95 

Najprej kava … Potem vse ostalo

Ni dneva pred prvo kavo, pravijo. Drži. Ali pred čajem, če ste zasvojeni s teinom. Se strinjamo. In prvi jutranji stik s čimer koli je stik z vašo skodelico. Kot ima vsak človek svoje ime, ima tudi svojo skodelico, ki je ne deli z nikomer.

Mislite, da bi Ivan Cankar materi rekel “Pustite me, ne maram zdaj!”, če bi mu kavo prinesla v skodelici, na kateri bi pisalo Ivan?

Pa tudi kofetarica na sliki Ivane Kobilce ima na svoji skodelici zgolj vzorec cvetja. Si predstavljate, kako ji je v resnici ime? Če bi pisalo na skodelici, bi vedeli.

Hiša daril vam nudi možnost nakupa personalizirane skodelice, na kateri je ime obdarjenca. Ali pa vaše ime — prav je, da tu in tam obdarite tudi sebe.

Prvi požirek kave (ali čaja) v skodelici z vašim imenom. Tako se dan začne!

In otroku, ki se pride z rdečimi lički in premraženimi prstki pogret ob vročem kakavu, bo s skodelico z njegovim imenom še topleje pri srcu.

V službi boste s skodelico z imenom avtomatično prebili led. Sodelavec ali sodelavka, ki pije prvič kavo z vami, tako takoj ve, kako vam je ime — zdaj mora tudi vam povedati svoje.

Kako torej do lepe keramične skodelice z vašim imenom, imenom vašega otroka ali katere koli ljubljene osebe? Preprosto: ko izberete skodelico, ki vam je všeč, boste v 4. koraku spletnega nakupa (v komentar) navedli ime, ki ga želite na skodelici. Mi bomo skodelico izdelali in vam jo posredovali v treh do petih dneh, vi pa boste še dolgo časa uživali v svojem napitku s čisto svojo skodelico.

Prikaži več
Filtriraj izdelke
Obletnice
Po ceni:

 – 

  • 0
  • 50
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

Prednosti darilnih bonov hiše daril

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov