Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Cena
Obletnice
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

Prednosti darilnih bonov hiše daril

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Skodelice in lončki za kavo
Spletni popust
20%
41,99  33,59 
Spletni popust
20%
37,99  30,39 
6,99 
6,99 
9,95 
9,95 
9,95 
9,95 
9,95 
9,95 
9,95 
9,95 
9,95 
9,95 
9,95 

Najprej kava … Potem vse ostalo

Ni dneva pred prvo kavo, pravijo. Drži. Ali pred čajem, če ste zasvojeni s teinom. Se strinjamo. In prvi jutranji stik s čimer koli je stik z vašo skodelico. Kot ima vsak človek svoje ime, ima tudi svojo skodelico, ki je ne deli z nikomer.

Mislite, da bi Ivan Cankar materi rekel “Pustite me, ne maram zdaj!”, če bi mu kavo prinesla v skodelici, na kateri bi pisalo Ivan?

Pa tudi kofetarica na sliki Ivane Kobilce ima na svoji skodelici zgolj vzorec cvetja. Si predstavljate, kako ji je v resnici ime? Če bi pisalo na skodelici, bi vedeli.

Hiša daril vam nudi možnost nakupa personalizirane skodelice, na kateri je ime obdarjenca. Ali pa vaše ime — prav je, da tu in tam obdarite tudi sebe.

Prvi požirek kave (ali čaja) v skodelici z vašim imenom. Tako se dan začne!

In otroku, ki se pride z rdečimi lički in premraženimi prstki pogret ob vročem kakavu, bo s skodelico z njegovim imenom še topleje pri srcu.

V službi boste s skodelico z imenom avtomatično prebili led. Sodelavec ali sodelavka, ki pije prvič kavo z vami, tako takoj ve, kako vam je ime — zdaj mora tudi vam povedati svoje.

Kako torej do lepe keramične skodelice z vašim imenom, imenom vašega otroka ali katere koli ljubljene osebe? Preprosto: ko izberete skodelico, ki vam je všeč, boste v 4. koraku spletnega nakupa (v komentar) navedli ime, ki ga želite na skodelici. Mi bomo skodelico izdelali in vam jo posredovali v treh do petih dneh, vi pa boste še dolgo časa uživali v svojem napitku s čisto svojo skodelico.

Prikaži več