Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569656
Za povečavo se premakni na sliko.

Lonček, Anthina, kitajski porcelan, v darilni embalaži, 10cm

 Lonček z dizajnom "Anthina".
Na zalogi
13,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Lonček z dizajnom "Anthina", izdelan iz kitajskega porcelana, predstavljen v elegantni darilni embalaži in visok približno 10 cm, je prefinjen in privlačen izdelek, idealen za ljubitelje lepega porcelana in edinstvenega dizajna. Ta lonček je popolno darilo ali eleganten dodatek za dom.

Kitajski porcelan, znan po svoji visoki kakovosti, fini teksturi in trajnosti, daje lončku občutek sofisticiranosti in trajne vrednosti. Ta vrsta porcelana je idealna za posebna darila ali za vsakodnevno uporabo, saj zagotavlja trajnost in lepoto izdelka.

Dizajn "Anthina" na lončku lahko vključuje elegantne cvetlične vzorce ali umetniške upodobitve. Ta motiv prinaša občutek naravne lepote in estetske privlačnosti, ki je lahko navdihnjen s tradicionalnimi ali sodobnimi umetniškimi slogi.

Z višino približno 10 cm je lonček idealne velikosti za uživanje v kavi, čaju ali drugih toplih napitkih. Ta velikost omogoča udobno držanje in zadostno kapaciteto za napitek, hkrati pa lonček ne zavzame preveč prostora.

Darilna embalaža, v kateri je lonček predstavljen, dodaja estetsko in praktično vrednost darilu. Embalaža olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje in transport lončka. Oblikovanje embalaže je lahko usklajeno z dizajnom "Anthina", kar naredi darilo še bolj posebno in privlačno.

Lonček "Anthina" iz kitajskega porcelana v darilni embalaži je čudovito darilo ali dodatek za dom, ki združuje lepoto, funkcionalnost in kakovost. Njegova kombinacija estetike in praktičnosti ga naredi privlačnega za ljubitelje umetnosti, finega čaja ali kave. Zaradi svoje edinstvenosti in uporabnosti je ta lonček priljubljena izbira za darilo ali kot del zbirke.

 

 Lonček z dizajnom "Anthina".
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI