Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569651
Za povečavo se premakni na sliko.

Lonček, motiv jelena, kitajski porcelan, v darilni embalaži, 10cm

Set dveh lončkov z motivom jelena.

Na zalogi
9,95 
+

Dostava BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Lonček z motivom jelena, izdelanih iz kitajskega porcelana, predstavljenih v elegantni darilni embalaži in visokih približno 10 cm, je izvrstno darilo ali dodatek za dom, ki združuje naravno estetiko z eleganco in kakovostjo porcelana. Ta lonček je  za ljubitelje narave, živali in tiste, ki cenijo lepoto v vsakdanjih predmetih.

Kitajski porcelan je cenjen zaradi svoje fine teksture, visoke kakovosti in trajnosti. Porcelan dodaja lončkom občutek sofisticiranosti in trajne vrednosti, zaradi česar so idealni za posebna darila ali za vsakodnevno uporabo.

Motiv jelena na lončku lahko vključuje elegantne ilustracije ali umetniške upodobitve jelena, ki so lahko stilizirane ali realistične. Ta motiv prinaša občutek miru in naravne lepote, in je lahko oblikovan z bogatimi barvami in podrobnostmi, ki odražajo divjino in eleganco teh plemenitih živali.

Z višino približno 10 cm so lončki primerno veliki za uživanje v kavi, čaju ali drugih toplih napitkih. Ta velikost omogoča udobno držanje in zadostno kapaciteto za napitek, hkrati pa lončki ne zavzamejo preveč prostora.

Darilna embalaža, v kateri so lončki predstavljeni, dodaja estetsko in praktično vrednost darilu. Embalaža olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje in transport lončkov. Oblikovanje embalaže je lahko usklajeno z naravnim motivom jelena, kar naredi darilo še bolj posebno.

Skodelica z motivom jelena iz kitajskega porcelana v darilni embalaži je čudovito darilo ali dodatek za dom, ki združuje lepoto, funkcionalnost in kakovost. Njegova kombinacija estetike in praktičnosti ga naredi privlačnega za ljubitelje narave, umetnosti in finega čaja ali kave. Zaradi svoje edinstvenosti in uporabnosti je ta lonček priljubljena izbira za darilo ali kot del zbirke.

 

Set dveh lončkov z motivom jelena.

 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI