Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569653
Za povečavo se premakni na sliko.

Lonček, motiv mačk, kitajski porcelan, v darilni embalaži, 9cm, sort.

 Lonček z motivom mačk.
Na zalogi
9,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Lonček z motivom mačk, izdelan iz kitajskega porcelana, predstavljen v elegantni darilni embalaži in visok približno 9 cm, je ljubek in privlačen izdelek, idealen za ljubitelje mačk in lepega porcelana. Ta lonček združuje umetnost in funkcionalnost, zaradi česar je odlično darilo ali dodatek za dom.

Kitajski porcelan je cenjen zaradi svoje fine teksture, visoke kakovosti in trajnosti. Ta material daje lončku občutek sofisticiranosti in trajne vrednosti, zaradi česar je idealen za posebna darila ali za vsakodnevno uporabo.

Motiv mačk na lončku lahko prikazuje različne mačje like, od igrivih in radovednih do elegantnih in skrivnostnih. Ta motiv je lahko oblikovan v živahnih barvah in zabavnih stilizacijah, ki odražajo čar in raznolikost mačjega sveta.

Z višino približno 9 cm je lonček primerno velik za uživanje v kavi, čaju ali drugih toplih napitkih. Ta velikost omogoča udobno držanje in zadostno kapaciteto za napitek, hkrati pa lonček ne zavzame preveč prostora.

Darilna embalaža, v kateri je lonček predstavljen, dodaja estetsko in praktično vrednost darilu. Embalaža olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje in transport lončka. Oblikovanje embalaže je lahko usklajeno z motivom mačk, kar naredi darilo še bolj posebno.

Lonček z motivom mačk iz kitajskega porcelana v darilni embalaži je čudovito darilo ali dodatek za dom, ki združuje lepoto, funkcionalnost in kakovost. Njegova kombinacija estetike in praktičnosti ga naredi privlačnega za ljubitelje mačk, umetnosti in finega čaja ali kave. Zaradi svoje edinstvenosti in uporabnosti je ta lonček priljubljena izbira za darilo ali kot del zbirke.

 

 Lonček z motivom mačk.
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI