Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569654
Za povečavo se premakni na sliko.

Lonček, motiv psov, kitajski porcelan, v darilni embalaži, 9cm, sort.

 Lonček z motivom psov.
Na zalogi
9,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Lonček z motivom psov, izdelan iz kitajskega porcelana, predstavljen v elegantni darilni embalaži in visok približno 9 cm, je privlačen in ljubek izdelek, idealen za ljubitelje psov in lepega porcelana. Ta lonček združuje umetnost in funkcionalnost, zaradi česar je odlično darilo ali dodatek za dom za vse, ki cenijo lepoto in toplino, ki jo prinašajo naši štirinožni prijatelji.

Kitajski porcelan, znan po svoji fini teksturi, visoki kakovosti in dolgotrajni obstojnosti, doda lončku občutek sofisticiranosti in trajne vrednosti. Ta material je idealen za posebna darila ali za vsakodnevno uporabo, saj zagotavlja trajnost in lepoto izdelka.

Motiv psov na lončku lahko prikazuje različne pasme psov, njihove zabavne ali ljubke podobe, ali umetniške upodobitve, ki odražajo značaj in osebnost različnih psov. Ta motiv je lahko oblikovan v živahnih barvah in zanimivih stilizacijah, kar odraža veselje in lojalnost, ki jo psi prinašajo v naša življenja.

Z višino približno 9 cm je lonček primerno velik za uživanje v kavi, čaju ali drugih toplih napitkih. Ta velikost omogoča udobno držanje in zadostno kapaciteto za napitek, hkrati pa lonček ne zavzame preveč prostora.

Darilna embalaža, v kateri je lonček predstavljen, dodaja estetsko in praktično vrednost darilu. Embalaža olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje in transport lončka. Oblikovanje embalaže je lahko usklajeno z motivom psov, kar naredi darilo še bolj posebno.

Lonček z motivom psov iz kitajskega porcelana v darilni embalaži je čudovito darilo ali dodatek za dom, ki združuje lepoto, funkcionalnost in kakovost. Njegova kombinacija estetike in praktičnosti ga naredi privlačnega za ljubitelje psov, umetnosti in finega čaja ali kave. Zaradi svoje edinstvenosti in uporabnosti je ta lonček priljubljena izbira za darilo ali kot del zbirke.

 

 Lonček z motivom psov.
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI