Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
569655
Za povečavo se premakni na sliko.

Lonček s pokrovom, Anthina, kitajski porcelan, v darilni embalaži, 10.5cm + žlička

Lonček s pokrovom z motivom "Anthina"
Na zalogi
17,95 
+

DostavaBREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Izdelek lahko kupite tudi v naših trgovinah *
* dobavljivost preverite v posamezni poslovalnici.

Lonček s pokrovom z motivom "Anthina", izdelan iz kitajskega porcelana, predstavljen v elegantni darilni embalaži, visok približno 10,5 cm in priloženo žličko, je prefinjen in praktičen izdelek, idealen za ljubitelje čaja, kave ali lepih porcelanastih izdelkov. Ta lonček združuje funkcionalnost s prefinjenim dizajnom, zaradi česar je odlično darilo ali dodatek za dom.

Kitajski porcelan je znan po svoji fini teksturi, visoki kakovosti in trajnosti. Ta material dodaja lončku občutek sofisticiranosti in trajne vrednosti, kar ga naredi idealnega za posebna darila ali za vsakodnevno uporabo.

Motiv "Anthina" na lončku lahko vključuje elegantne cvetlične vzorce ali umetniške upodobitve, ki so lahko navdihnjeni s tradicionalnimi ali sodobnimi umetniškimi slogi. Ta dizajn prinaša občutek naravne lepote in estetske privlačnosti.

Pokrov na lončku je praktičen dodatek, ki pomaga ohranjati temperaturo pijače in zagotavlja, da je pijača dalj časa vroča. Priložena žlička je dodatna ugodnost, ki omogoča enostavno mešanje pijače ali dodajanje sladkorja ali mleka.

Z višino približno 10,5 cm je lonček primerne velikosti za udobno uživanje v toplih napitkih. Ta velikost je idealna za držanje in uporabo, hkrati pa lonček ne zavzame preveč prostora.

Darilna embalaža, v kateri je lonček predstavljen, dodaja estetsko in praktično vrednost darilu. Embalaža olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje in transport lončka. Oblikovanje embalaže je lahko usklajeno z motivom "Anthina", kar naredi darilo še bolj posebno.

Lonček s pokrovom "Anthina" iz kitajskega porcelana v darilni embalaži z žličko je čudovito darilo ali dodatek za dom, ki združuje lepoto, funkcionalnost in kakovost. Njegova kombinacija estetike in praktičnosti ga naredi privlačnega za ljubitelje umetnosti, finega čaja ali kave. Zaradi svoje edinstvenosti in uporabnosti je ta lonček priljubljena izbira za darilo ali kot del zbirke.

 

Lonček s pokrovom z motivom "Anthina"
 


DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačnoPREDNOSTI

100% varen nakup
Nakup brez registracije
Več načinov plačilaPREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

PODOBNI IZDELKI