SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
567953

Točilnik pijač ter 6 kozarcev, 12cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
14,95 
Točilnik pijač skupaj s šestimi kozarci.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Točilnik pijač skupaj s šestimi kozarci, kjer so kozarci visoki približno 12 cm, je praktičen in estetsko privlačen set, primeren za zabave, druženja ali vsakdanjo uporabo. Ta set združuje funkcionalnost točilnika za enostavno postrežbo pijač in kozarcev, ki so idealni za serviranje različnih vrst pijač.

Točilnik pijač je običajno izdelan iz stekla ali plastike in je opremljen s pipico, ki omogoča enostavno in čisto točenje pijač. Ta funkcija je še posebej priročna pri postrežbi večjih količin pijače, kot so limonade, koktajli, ledeni čaj ali sadne infuzije.

Kozarci, ki so del seta, so običajno usklajeni s stilom točilnika. Z višino 12 cm so ti kozarci primerni za različne vrste pijač, od vode in soka do koktajlov in alkoholnih pijač. Ta velikost kozarcev je dovolj velika za praktično postrežbo pijač, hkrati pa je dovolj kompaktna za udobno držanje in pitje.

Set točilnika pijač in šestih kozarcev je idealen za gostitelje, ki želijo svojim gostom ponuditi pijače na eleganten in enostaven način. Ta set je primeren tako za notranje kot zunanje dogodke in je lahko čudovit dodatek k zabavam, piknikom, družinskim srečanjem ali kot stalni del opreme domače kuhinje ali bara.

Zaradi svoje funkcionalnosti, privlačnega dizajna in praktičnosti je ta set točilnika pijač in kozarcev priljubljena izbira za mnoge, ki želijo svojim dogodkom dodati poseben pridih gostoljubnosti in stila.

 
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.