SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
579544

Vilice plastične, 10kom, 18cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
1,79 
Plastične vilice v paketu.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Plastične vilice v paketu 10 kosov, dolžine 18 cm, so na voljo v sortiranih barvah in so praktična izbira za piknike, zabave, otroške rojstnodnevne praznike ali katero koli drugo priložnost, kjer je potrebna enostavna in hitra postrežba hrane. Te vilice so izdelane iz trpežnega plastičnega materiala, ki zagotavlja dovolj moči in vzdržljivosti za uporabo z različnimi vrstami hrane, od predjedi in solat do glavnih jedi.

Sortirane barve vilic dodajo zabaven in prazničen pridih k vaši pogostitvi, hkrati pa omogočajo, da se ujemajo z dekoracijo ali temo vašega dogodka. Barvita izbira lahko pomaga tudi pri organizaciji in razvrščanju hrane na tematske postaje ali pa preprosto služi kot dekorativni element, ki popestri mizo.

Dolžina 18 cm naredi te vilice primerno velike za odrasle in otroke, zagotavljajoč udobno uporabo za vse goste. Zaradi svoje praktičnosti in enkratne uporabe so te vilice tudi enostavne za čiščenje po dogodku, saj jih lahko preprosto zavržete, kar zmanjšuje čas, potreben za pospravljanje.

Paket 10 plastičnih vilic zagotavlja, da imate dovolj pribora za manjše skupine gostov, in je lahko tudi priročno dopolnilo k vašim obstoječim zalogam pribora za večje dogodke. Uporaba sortiranih plastičnih vilic je ekonomična in praktična rešitev za gostitelje, ki želijo združiti udobje s stilom pri organizaciji dogodkov.

Plastične vilice so odlična izbira za priložnosti, ki zahtevajo enostavnost in fleksibilnost, ne da bi pri tem žrtvovali estetiko in barvitost vaše praznične mize

 
Material:
Umetne mase
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.