Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK

Nagradna igra Dolgo vroče poletje v Hiši daril

Poletja ne moremo ohladiti, lahko pa vam pomagamo, da ga boste preživeli na najboljši možni način: v zelenem objemu Pohorja, v osvežujočem bazenu slovenskih term, v družbi žvali, ki jih ne vidite vsak dan, ali pa vam bomo v roke porinili skodelico, v kateri boste zaspanost preganjali s svojo najljubšo kavo, izenačevali notranjo temperaturo z zunanjo s pomočjo poživljajočega čaja oziroma s katerim od drugih napitkov po želji.

 

Dolgo vroče poletje

 

Spremljajte nas na Facebooku in Instagramu, kjer vas bomo naslednjih pet tednov vsake toliko spomnili na nagradno igro, v žreb za nagrade pa se boste lahko uvrstili, če boste pod objavami podali kak posrečen komentar glede na temo objave.

Vsak teden bomo izžrebali po en darilni bon za osvežujoče poletno doživetje in skodelico z imenom, ki ga boste lahko sami izbrali.

 

Nagrade

Za vas smo pripravili deset privlačnih nagrad:

1. Tridnevne počitnice za dva v Gostišču Smogavc v Zrečah v vrednosti 149,00 €
2. Celodnevno kopanje za dva v Termalnem centru Laško v vrednosti 36,00 €
3. Vstopnici za kopanje za dva v Termah Zreče v vrednosti 32,00 €
4. Adrenalinsko doživetje na Rogli, Unior v vrednosti 25,50 €
5. Družinska vstopnica za obisk mini živalskega vrta, Mini Zoo Land v Slovenskih Konjicah v vrednosti 20,00 €
6.-10. Pet skodelic z imenom po izbiri nagrajenca v vrednosti 9,95 €.

 

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra Dolgo vroče poletje v Hiši daril traja od 19. julija do 22. avgusta, vsak ponedeljek pa bomo izžrebali po dva komentarja iz preteklega tedna.

Morda se sreča nasmehne prav vam.