Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK

Hiša daril vam v juliju nudi brezplačen dostop do interneta, pa tudi možnost, da zadenete brezplačno celodnevno kopanje za dve osebi.
S prijavo na brezžično omrežje Bazen Te Vabi v času med 3. in 31. julijem 2020 na dveh lokacijah Hiše daril (Mercator v Kranju, Cesta Staneta Žagarja 69, 4000 Kranj in Trgovski center Arkadia, Virska cesta 21, 1233 Dob) boste avtomatično uvrščeni v žreb, ki bo potekal 3. avgusta 2020.

Eden od srečnežev bo prejel brezplačno vstopnico za celodnevno kopanje za dve osebi v Termah Snovik, vsem drugim pa bomo poslali posebno kodo za 20-odstotni popust.


Terme Snovik – Eko svet termalnih užitkov so najvišje ležeče terme v Sloveniji, obdane s Kamniško-Savinjskimi Alpami in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline. Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo in vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih koristnih mineralov. Primerna je za kopanje in pitje, dobro vpliva na kosti, kožo in prebavo.

Bazenski kompleks sestavljajo notranji in zunanji bazeni z naravno travnato plažo. Voda v notranjem bazenu ima 32 °C, v masažnem bazenu pa 36 °C. Zunanji bazen s tobogani, v katerem je temperature vode od 26 °C do 28 °C, je pravi doživljajski raj za otroke in odrasle.

Pravila nagradne igre najdete tukaj.

Nakupujte varno od doma