Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
216315
Brezplačna dostava
Darilni boni Družina Pustolovski Vikend Celjska Koča Celje
Za povečavo se premakni na sliko.

Družinski aktivni pustolovski vikend, Celjska koča, Celje

Ponudba za družino (2 odrasla in 2 otroka) obsega:
• družinsko vstopnico za obisk pustolovskega parka (2 odrasla in 2 otroka).

Park obsega 35 različnih elementov. Primeren je za otroke od 5 leta starosti dalje oz. od višine 150 cm z iztegnjenimi rokami ter odrasle. Preizkusili se boste lahko v premagovanju ovir, kot so brvi, mostovi, mreže, plezalna stena, U-zanke in podobno. Za najbolj željne adrenalina pa je tu še ‘Monkey tree’, ki vam bo dobro pognal kri po žilah(plezalno drevo).

80,00 
Cena v točkah:
8000 točk
Nagradne točke:
160 točk
+
Podroben opis

Ponudba za družino obsega:
• družinsko vstopnico za obisk pustolovskega parka
• vikend kosilo - ob sobotah in nedeljah
...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.

Park obsega 35 različnih elementov. Primeren je za otroke od 5 leta starosti dalje oz. od višine 150 cm z iztegnjenimi rokami ter odrasle. Preizkusili se boste lahko v premagovanju ovir: brvi, mostovi, mreže, plezalna stena, U-zanke in podobno. Za najbolj željne adrenalina pa je tu še "Monkey tree" (plezalno drevo), ki vam bo dobro pognal kri po žilah.

Obvezna predhodna rezervacija termina.

Sodobno zasnovan hotel *** je gostom svoja vrata odprl decembra 2006. Hotelsko nastanitev Vam nudimo v 14 dvoposteljnih sobah, 3 triposteljnih sobah, enem apartmaju za 4 osebe in 2 velikih mansardnih sobah s skupnimi ležišči.
Pozimi lahko pri nas smučate ali tečete na smučeh, v letnem času pa smo priljubljena turistična točka za kolesarje in pohodnike, lahko se preizkušate v pustolovskem parku ali na bobkartu (letno sankališče). Veseli smo tudi ljubiteljev gastronomije in tistih, ki se želijo priti k nam razvajati v naš wellness.

Lastnosti

Izvajalec:
CELJSKA KOČA
Datum veljavnosti:
31.03.2021
Regija:
  • Savinjsko - Šaleška
  • Štajerska
Doživetja na tleh:
  • Adrenalinski park
Lokacija darilnega bona

Za darilo izberite kopanje v termah.