Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
216382
Darilni Bon Lokostrelstvo Zabava Tubej Bohinjska Bistrica
Za povečavo se premakni na sliko.

Lokostrelska zabava za 2 osebi, Apartmajska hiša Tubej, Bohinjska Bistrica

Pravi lokostrelec mora biti spreten, da zadane cilj oz. tarčo. Po kratkih uvodnih inštrukcijah o varnosti in pravilnem streljanju se bosta lahko 3 ure zabavala s streljanjem v tarčo ali pa po progi v 3D tarče živali naravne velikosti.

25,00 
Cena v točkah:
2500 točk
Nagradne točke:
50 točk
+
Podroben opis

Pravi lokostrelec mora biti spreten, da zadane cilj oz. tarčo. Po kratkih uvodnih inštrukcijah o varnosti in pravilnem streljanju se bosta lahko 3 ure zabavala s streljanjem v tarčo ali pa po progi v 3D tarče živali naravne velikosti...

...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.
Potrebna predhodna rezervacija termina - rezervacija je hkrati plačilo storitve, zato se o pogojih rezervacije pogovorite z nami.

Našim obiskovalcem ponujamo številne zanimive aktivnosti: lokostrelstvo, kolesarjenje, masaže, piknik prostor, bivanje v indijanskem tipiju, bivanje na seniku, smučarsko šolo, izposojo smučarske opreme, izposojo sank in sankališče, možnost najema kanuja dvoseda.

Nahajamo se sredi bohinjske doline, 2 km nad Bohinjsko Bistrico in tik pod smučiščem Kobla. Pri nas ni lepo samo pozimi, ko nas obiskujejo smučarji, v poletnem času nas radi obiskujejo ljubitelji neokrnjene narave in planin, pohodniki in kolesarji.

Trajanje: 3h

Lastnosti

Izvajalec:
APARTMAJI TUBEJ BOHINJSKA BISTRICA
Datum veljavnosti:
30.06.2021
Regija:
  • Gorenjska
Doživetja na tleh:
  • Lokostrelstvo
Lokacija darilnega bona

Za darilo izberite kopanje v termah.