Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
216317
Brezplačna dostava
Darilni boni Pustolovski Park Celjska Koča Celje
Za povečavo se premakni na sliko.

Obisk pustolovskega parka za 2 osebi, Celjska koča, Celje

Park ima poligone za vse starostne skupine (za otroke od 5 leta starosti dalje oz. od višine 150 cm z iztegnjenimi rokami ter odrasle). Udeleženci boste pod vodstvom inštruktorjev ob plezanju spoznali svoje sposobnosti in ob premagovanju ovir pridobili novo samozavest in zaupanje vase.
Park obsega 35 različnih elementov. Preizkusili se boste lahko v premagovanju ovir: brvi, mostovi, mreže, plezalna stena, U-zanke ipd. Za najbolj željne adrenalina pa je tu še "Monkey tree" (plezalno drevo), ki vam bo dobro pognal kri po žilah.

30,00 
Cena v točkah:
3000 točk
Nagradne točke:
60 točk
+
Podroben opis

Obisk pustolovskega parka za 2 osebi, Celjska koča...
...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.

Park ima poligone za vse starostne skupine (za otroke od 5 leta starosti dalje oz. od višine 150 cm z iztegnjenimi rokami ter odrasle). Udeleženci boste pod vodstvom inštruktorjev ob plezanju spoznali svoje sposobnosti in ob premagovanju ovir pridobili novo samozavest in zaupanje vase. Park obsega 35 različnih elementov. Preizkusili se boste lahko v premagovanju ovir: brvi, mostovi, mreže, plezalna stena, U-zanke ipd. Za najbolj željne adrenalina pa je tu še 'Monkey tree' (plezalno drevo), ki vam bo dobro pognal kri po žilah.

Obvezna predhodna rezervacija termina.

Sodobno zasnovan hotel *** je gostom svoja vrata odprl decembra 2006. Hotelsko nastanitev Vam nudimo v 14 dvoposteljnih sobah, 3 triposteljnih sobah, enem apartmaju za 4 osebe in 2 velikih mansardnih sobah s skupnimi ležišči.

Pozimi lahko pri nas smučate ali tečete na smučeh, v letnem času pa smo priljubljena turistična točka za kolesarje in pohodnike, lahko se preizkušate v pustolovskem parku ali na bobkartu (letno sankališče). Veseli smo tudi ljubiteljev gastronomije in tistih, ki se želijo priti k nam razvajati v naš wellness.

Lastnosti

Izvajalec:
CELJSKA KOČA
Datum veljavnosti:
31.03.2021
Regija:
  • Savinjsko - Šaleška
  • Štajerska
Doživetja na tleh:
  • Adrenalinski park
Lokacija darilnega bona

DODAJTE KUVERTO DARILNEMU BONU

DRUGI SO KUPILI TUDI

Za darilo izberite kopanje v termah.