Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
216085
Darilni Bon Splavarjenje Drava Koroški Splavarji Muta
Za povečavo se premakni na sliko.

Splavarjenje s Koroškimi splavarji na Dravi za eno osebo, Koroški splavarji, Muta

Nepozabno doživetje, kjer boste na zabaven način podoživeli splavarjenje - splavarsko rajžo in preživeli sproščujoč in doživet dan med pravimi Koroškimi splavarji.

Darilni bon zajema sprejem splavarjev v splavarskem pristanu in pogostitev s kruhom, soljo ter domačim žganjem, pričetek plovbe s predstavitvijo flosarjev, zanimiv animacijski program s profesionalnim humoristom, flosarski krst in flosarsko kavo.

17,50 
Cena v točkah:
1750 točk
Nagradne točke:
35 točk
+
Podroben opis

Nepozabno doživetje, kjer boste na zabaven način podoživeli splavarjenje - splavarsko rajžo in preživeli sproščujoč in doživet dan med pravimi Koroškimi splavarji.

Darilni bon zajema sprejem splavarjev v splavarskem pristanu in pogostitev s kruhom, soljo ter domačim žganjem, pričetek plovbe s predstavitvijo flosarjev, zanimiv animacijski program s profesionalnim humoristom, flosarski krst in flosarsko kavo...

...ali drugo blago in storitve v vrednosti tega bona - podrobnosti najdete v Splošni pogoji uporabe darilnih bonov.

Splavarstvo po reki Dravi se ponaša z dolgo tradicijo. Tradiciji že vrsto let dajemo pečat Koroški splavarji, ki vas s harmoniko v rokah in z nasmehom na ustih pričakujemo v splavarskem pristanu v občini Muta na Gortini. Sledimo stari tradiciji splavarjenja po reki Dravi.
Na flosih ne prevažamo več lesa, ampak zabave željne obiskovalce. Pridružite se nam tudi vi na splavarjenju od meseca aprila pa vse do novembra. Rekli boste: "Na Koroškem je fajn!"

Lastnosti

Izvajalec:
KOROŠKI SPLAVARJI MUTA
Datum veljavnosti:
31.03.2020
Regija:
  • Koroška
  • Štajerska
Doživetja Voda:
  • Splavarjenje
Lokacija darilnega bona

Za darilo izberite kopanje v termah.