Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Nakupujte varno od doma
Zavita darila

Zavita darila za vsako priložnost

Verjetno med nami ni nikogar, ki si ne bi znal dobro predstavljati znane situacije: nekdo od vaših bližnjih praznuje. Rojstni dan, obletnico poroke, enega od zakramentov ali pa naprimer odhaja v pokoj …
Lahko pa gre tudi enostavno za tistih nekaj dni v letu, ko praznujemo praktično vsi (božič in novo leto ali velika noč) oziroma zgolj določen del vaših sorodnikov, prijateljev in znancev, recimo materinski dan ali dan žena, dan zaljubljenih — valentinovo, …
Za kakršno koli priložnost že gre, svojo pozornost in brezpogojno ljubezen jim lahko v takih primerih uspešno izrazite tudi z darilom.

Ker dajati je še vedno veliko lepše kot prejemati

Občutek, ki ga dobite, kadar zadenete tisto pravo darilo in nekomu z njim narišete vesel nasmeh na ustnicah ter mu prižgete sijaj v očeh, je vsakič znova neprecenljiv. Seveda pa je vse skupaj proces, ki zahteva nekaj malega truda.
Včasih že vnaprej natanko veste, kakšno darilo bi nekomu radi podarili. V tem primeru enostavno pridete, poiščete darilo, ga kupite in podarite. Naloga opravljena.
Včasih si vzamete nekolikanj več časa, si celotno ponudbo darilnega programa temeljito ogledate in med številnimi možnostmi, ki so vam na voljo, skrbno pretehtate. Na koncu pa izberete tisto darilo, za katerega ste 100-odstotno prepričani, da bo vašemu obdarjencu gotovo seglo do srca.
Spet kdaj drugič pa bi veliko raje videli, da bi vam kdo pri izbiri darila pomagal s pametnim nasvetom ali da bi ga celo kar izbral namesto vas.
V tem primeru vam bo na pomoč z veseljem priskočila izkušena ekipa Hiše daril, ki zmeraj skrbno prisluhne željam naših kupcev in je v vsakem trenutku polna izvrstnih idej in dobrih predlogov glede izbire najboljših možnih daril za različne vesele priložnosti.

Skrbno izbran ovojni papir in trak za skrbno izbrana darila

Mislimo, da na svetu obstajata dve vrsti ljudi, tisti, ki v zavijanju daril za svoje najdražje uživajo, in tisti, ki jim je zaradi pomanjkljivih ročnih spretnosti že sama misel, da bi morali darilo zaviti sami, lahko mučna.
No, na svetu obstaja seveda več vrst ljudi, a mi določene izdelke za vas preprosto izberemo vnaprej in jih z občutkom za lepo in podrobnosti ter z veliko mero šarma in izvirnosti oblikujemo v edinstvene, privlačne in lepo zavite darilne pakete.
Naša zavita darila vsebujejo skrbno izbrane izdelke, ki se med seboj lepo ujemajo tako po vsebini (spol, poklic, poroka, rojstni dan, okrogla obletnica prejemnika darila), kot po barvi, zavita so v ustrezen darilni papir in ovita s primernim okrasnim trakom, ki celotno kompozicijo lepo vizualno zaokroži. Obdarjencu pa nudi veselo pričakovanje pri odvijanju darila.
Če boste svojemu zavitemu darilu dodali še darilni bon za katero izmed raznovrstnih doživetij v naši široki ponudbi, je zmaga zagotovljena.
Zavita darila boste opazili takoj in jih, če vam ustrezajo, enostavno vzeli, odnesli svojemu slavljencu in mu, upamo, narisali nasmeh na obrazu in prižgali sijaj v očeh.


Preverite torej bogato ponudbo zavitih daril, ki smo jih pripravili posebej za vas. Primerno izbrana in zavita darila bodo vašemu obdarjencu (oziroma obdarjenki) na nedvoumen način sporočila, koliko vam v resnici pomeni.

Prikaži več