Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Zavita darila za moške

Roko na srce, tudi moški rad prejme darilo od nekoga, ki mu veliko pomeni. Še zlasti ob posebnih priložnostih, življenjskih mejnikih ali osebnih praznikih.

Prevladuje mnenje, da je enostaven in da zanj ni težko najti darila. Buteljka kakovostnega vina, šestorček piva ali viski s kakim zabavnim dodatkom za pitje in njegovo srce je osvojeno enkrat za vselej.

A tudi moški je globoko bitje in si včasih upravičeno zaželi, da bi v izbiro darila zanj vložili malenkost več časa in truda.

Hiša daril je vaša prva misel, ko potrebujete darilo zanj, naše ustvarjalke pa so se posebej za vas potrudile in že vnaprej pripravile širok izbor darilnih izdelkov zanj, ki so jih povezale v samostojne zgodbe: kaj je po poklicu, katere športe dobro obvlada ali jih samo spremlja s kavča, s kakšnimi hobiji si zapolni svoj prosti čas, koliko let je dopolnil, s čim si rad požgečka brbončice, morda pa se izvrstno obnese v kuhinji, kaj je tisto, kar mu najbolj požene kri po žilah, … so zgolj nekatera od vprašanj, na katera so že našle odgovore, skupaj pa si jih boste lahko postavile še več, saj svojega moškega najboljše poznate prav vi.

Motorist, ribič, mehanik, traktorist, mojster žara, ljubitelj piva, štiridesetletnik, oče, brat, dedek, sveži upokojenec, …, — kar koli želite. Predvsem pa vaš junak. Za vsako življenjsko poslanstvo se najde pravo darilo. In če vam slučajno zmanjka idej, so tu še vedno darilni boni, s katerimi ne morete zgrešiti.

Prikaži več
Filtriraj izdelke
Po ceni:

 – 

  • 10
  • 70