Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
ZANJO

Žensko skušamo z darili osvojiti že tisočletja. V pradavnini je moški z darili dokazoval, da je zanjo sposoben poskrbeti in si jo zasluži. Skozi zgodovino pa se je ženska osamosvojila in mu dokazala, da ga za kakovostno življenje nujno ne potrebuje, zato se mora moški danes zanjo bolj potruditi in tudi v obdarovanje vložiti več truda.

Ne glede na to, ali skušate zanjo najti darilo, ki ji bo na obrazu narisalo nasmeh ali jo spravilo v smeh, s katerim jo boste telesno razvajali ali ji okrasili najljubši kotiček doma, ji omogočili, da bo dišala zase in za vas, ji podarili predmet, ki jo bo, vsakič ko ga bo zagledala, spominjal na vas, ali doživetje, ki se ji bo vtisnilo v posebno mesto v srcu, boste v Hiši daril našli pravega. In lepo zavitega.

Hiša daril je vaša prva misel, ko potrebujete darilo zanjo, navdih pa lahko poiščemo v njenem poklicu, različnih rekreativnih in prostočasnih aktivnostih, življenjskem mejniku ali imenu, … Edina meja je domišljija, ki pa je — to nam lahko verjamete — našim prodajalkam in ustvarjalkam daril ne manjka.

Izbirate lahko med številnimi posameznimi izdelki in lepo zavitimi darilnimi paketi: kozmetični seti, izdelki za osebno nego in dobro počutje, dekorativne vaze in sklede, uporabna darila, dodatki za dom in gospodinjstvo, lepe škatlice za shranjevanje nakita in kozmetike, dišeče sveče, skodelice za kavo ali čaj s sporočilom, viseči srčki z lepo mislijo, … in še več.

Ne pozabite pa, da jo boste daleč najbolj razveselili, če boste z njo preživeli čim več kakovostnega časa in se ji takrat popolnoma posvetili.

Prikaži več
Filtriraj izdelke
Po ceni:

 – 

  • 10
  • 53