Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
427374
Za povečavo se premakni na sliko.

Helij za balone, jeklenka za 30 balonov

Jeklenka s helijem za polnjenje balonov
20 kom na zalogi
29,95 
+

Jeklenka helija + 30 balonov + gel za balone

+
3x 3,99  € 3,19  €
+
9,95  € 8,46  €
=
Skupna cena na seznamu 51,87  €
Cena za vse 47,98  €
Jeklenka s helijem za polnjenje balonov
S to jeklenko s helijem boste balone iz folije ali lateksa napolnili enostavno in hitro. Jeklenka vsebuje 0,25 m3 (7 l) helija, je varna in enostavna za uporabo. Hranite jo v suhem in hladnem prostoru. Vaši baloni bodo lebdeli 6-8 ur.
  • Vsebina: 0,25 m3/7 l helija
  • Mere:18 x 18 x 36 cm
 
Navodilo za uporabo
S cevke snemite črno kapico in nanjo privijte priloženi nastavek za polnjenje, nanj pa nataknite varnostni obroček. Odprite ventil (v nasprotni smeri urinega kazalca). Potem na nastavek nataknete balon. S polnjenjem pričnete tako, da nastavek skupaj z balonom pritisnete navzgod. Ko je balon poln, ga snamete in zavežete (navežite še vrvico z utežjo, da vam ne uide). Ko končate s polnjenjem, trdno privijte ventil v smeri urinega kazalca in jeklenko shranite v hladnem in temnem prostoru.

Namig:
 pred polnjenjem balon napihnite na zrak, da ga raztegnete, šele potem ga napolnite s helijem. Čas lebdenja balonov iz lateksa boste podaljšali s posebnim gelom za balone iz naše ponudbe. Priporočamo, da jih napihnete dve do tri ure pred dogodkom.
Jeklenka s helijem za polnjenje balonov