Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Cena
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

Prednosti darilnih bonov hiše daril

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Rojstvo otroka
Spletni popust
14%
34,90  29,90 
Spletni popust
14%
34,90  29,90 
Plišasta igrača medved rjav s pentljo, 75cm Spletni popust
30%
Akcija
19,95  13,96 
3,95 
Medvedek zaspanček s kapo in deko modro/roza, 30cm sort Spletni popust
30%
Akcija
14,95  10,46 
3,95 
Brezplačna dostava Dojenček ob rojstvu otroka fant, stadur, 54.2x105.5cm
39,95 
4,99 
Spletni popust
30%
Akcija
16,99  11,89 

Darilo ob rojstvu, darilo ob rojstvu otroka

Rojstvo otroka je izjemen dogodek za celotno družino in vso okolico. Gre za dogodek, ki se nekaterim zgodi samo enkrat v življenju, zato je darilo ob rojstvu pomembno.

Z obdarovanji nekateri pričnejo že pred samim rojstvom in vse bolj aktualna je organizacija t. i. babyshower-jev, kjer prijateljice bodoči mamici pripravijo zabavo. Za tak dogodek je potrebno primerno okrasiti prostor – pri nas so vam na voljo roza ali modri baloni z napisanim spolom otroka, dekorativni trakovi z napisi, girlande, štorklje ipd. Seveda za takšno priložnost po željah pripravimo tudi torto iz pleničk, ki za babyshower nikakor ne sme manjkati.

Prvi, ki ga prijatelji obdarijo, je običajno novopečeni očka – v ta namen imamo na izbiro različne kozarce in majice, ki so namenjene očkom ob rojstvu otroka. Pri izbiri darila ob rojstvu za otroka ne boste zgrešili z izbiro plišaste igrače, brisače z imenom, brisače s čestitko ob rojstvu. Za mamico pa nekaj sladkega, da si povrne moči, in lep okvir za slike, da bodo prvi skupni trenutki postavljeni na vidno mesto. Predvsem pa naj bo darilo ob rojstvu takšno, da izrazi dobrodošlico otroku in hkrati razveseli njegove starše.

Prikaži več