Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK

OBVESTILO

Spoštovani kupec.

Obveščamo vas o odpoklicu izdelka "Plišasta igrača, medo s pentljo sedeč, 23cm." s šifro izdelka 473729.  Vaša varnost in zadovoljstvo sta za nas na prvem mestu, zato želimo zagotoviti, da je vsak izdelek, ki ga kupite pri nas, varen in skladen z vsemi ustreznimi standardi.

Po prejetju obvestila o odpoklicu izdelka vas prosimo, da nemudoma preverite, ali imate izdelek, ki ustreza opisu. Če imate ta izdelek, vas vljudno prosimo, da ga vrnete po postopku vračila izdelka, ki ga najdete na tej povezavi: https://hisadaril.si/vracilo-blaga-sl/. Pri vrnitvi izdelka prosimo priložite tudi račun, ki dokazuje nakup izdelka pri nas. V zameno vam bomo omogočili vrnitev kupnine.

Pri predmetnem proizvodu so bile ugotovljene težave s kakovostjo, ki predstavljajo nevarnost za majhne otroke. Oči medvedka se ob potegu lahko odlepijo in kot majhni delčki predstavljajo potencialno nevarnost zadušitve v primeru, če jih otrok da v usta. Omenjenega proizvoda ne dajte otroku. Prosimo vas, da ga vrnete na mesto nakupa, kjer vam bodo povrnili stroške, ali ga, če to ni mogoče, zavržete.

Zavedamo se, da lahko odpoklic izdelka povzroči nelagodje, vendar vas prosimo za razumevanje in sodelovanje pri tem postopku. Vaša varnost je naša prednostna skrb, in zato bomo storili vse, kar je potrebno, da se ta zadeva reši čim bolj učinkovito.

Za nastalo situacijo se vam opravičujemo!