SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569634

Beležka s trdimi platnicami, motiv sivke in čebel + pisalo, 14.5x14cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
11,95 
Beležka s trdimi platnicami z motivom sivke in čebel, priloženim pisalom.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Beležka s trdimi platnicami z motivom sivke in čebel, skupaj s priloženim pisalom, velikosti približno 14,5 x 14 cm, je čudovit in praktičen izdelek, primeren tako za osebno uporabo kot za darilo. Ta beležka združuje uporabnost z naravno estetiko, zaradi česar je idealna za ljubitelje narave, pisanja, risanja ali zapisovanja misli in idej.

Trde platnice zagotavljajo trpežnost in zaščito notranjih strani beležke. To je še posebej koristno za tiste, ki beležko radi nosijo s seboj na potovanjih, v šolo, na delovno mesto ali jo uporabljajo doma.

Motiv sivke in čebel na platnicah daje beležki edinstven in privlačen videz. Sivka, znana po svoji pomirjujoči vijolični barvi in sproščujočem vonju, ter čebele, simbol narave in delavnosti, ustvarjajo motiv, ki je tako estetsko prijeten kot tudi simboličen.

Velikost beležke, približno 14,5 x 14 cm, je idealna za enostavno prenašanje in hkrati dovolj velika za udobno pisanje in risanje. Ta velikost je primerna za različne namene, od dnevnih zapisov, študijskih beležk, do skiciranja in načrtovanja.

Priloženo pisalo omogoča takojšnjo uporabo beležke, kar je praktično in priročno. Pisalo lahko ustreza dizajnu beležke, kar dodatno povečuje estetsko vrednost kompleta.

Beležka s trdimi platnicami z motivom sivke in čebel ter priloženim pisalom je odlična izbira za darilo ali za osebno uporabo, saj združuje lepoto, funkcionalnost in praktičnost. Njena lepota in uporabnost sta privlačni za ljubitelje pisanja, risanja in narave.

 
Material:
Papir / karton
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.