SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569616

Sveča dišeča, Vanilla Cream, za 18 let, "GORGEOUS AT 18", v darilni embalaži, 9.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
9,95 
Dišeča sveča Vanilla Cream z napisom "GORGEOUS AT 18".
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Dišeča sveča z vonjem Vanilla Cream, oblikovana za praznovanje 18. rojstnega dne z napisom "GORGEOUS AT 18", predstavljena v elegantni darilni embalaži in visoka približno 9,5 cm, je čudovito darilo, ki praznuje prehod v polnoletnost. Ta sveča je idealna za mlado osebo, ki vstopa v odraslost, saj združuje prijeten vonj in posebno sporočilo.

Vanilla Cream je priljubljen vonj za dišeče sveče, znan po svoji topli, sladki in pomirjujoči aromi, ki ustvarja sproščeno in udobno vzdušje. Ta vonj je odličen za dodajanje občutka gostoljubnosti in udobja k praznovanju ali vsakodnevnemu bivanju.

Napis "GORGEOUS AT 18" na sveči ali na darilni embalaži poudarja posebnost praznovanja 18. rojstnega dneva. Ta napis je lahko oblikovan na privlačen način, ki odraža mladost in svežino, kar naredi svečo še bolj posebno.

S višino približno 9,5 cm je sveča primerno velika za postavitev na mizo, polico ali okensko polico, ne da bi zavzela preveč prostora. Ta velikost omogoča dolgotrajno dišečo izkušnjo.

Darilna embalaža dodaja vrednost in priročnost darila, saj olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje in transport sveče. Embalaža je lahko oblikovana elegantno in primerno za posebno priložnost, kot je 18. rojstni dan.

Dišeča sveča Vanilla Cream z napisom "GORGEOUS AT 18" je čudovit način za praznovanje tako pomembnega mejnika v življenju, kot je 18. rojstni dan. Njen prijeten vonj in posebno sporočilo jo naredita idealno za dodajanje posebnega dotika k praznovanju in za ustvarjanje trajnih spominov.

 
Material:
Vosek
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.