SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569622

Osvežilec zraka s palčkami, Vanilla Cream, za 50 let, "GLAMOROUS AT 50", 120ml, v darilni embalaži

  ZALOGA PO TRGOVINAH
11,95 

Osvežilec zraka s palčkami z vonjem Vanilla Cream in napisom "GLAMOROUS AT 50".
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Osvežilec zraka s palčkami z vonjem Vanilla Cream, namenjen praznovanju 50. rojstnega dne z napisom "GLAMOROUS AT 50", vsebuje 120 ml dišave in je predstavljen v elegantni darilni embalaži. Ta osvežilec zraka je čudovito darilo, ki prinaša prijeten vonj in praznovanje pomembnega življenjskega mejnika.

Vonj Vanilla Cream je idealen za ustvarjanje toplega in udobnega vzdušja. Ta sladka in pomirjujoča aroma je priljubljena zaradi svoje sposobnosti, da prostoru doda občutek gostoljubnosti in domačnosti. Ta nežen in prijeten vonj ni vsiljiv, kar ga naredi primernega za dolgotrajno odišavljanje prostora.

Osvežilec zraka deluje tako, da palčke vpijejo dišavo iz posode in jo postopoma sproščajo v zrak, kar omogoča enakomerno in dolgotrajno odišavljanje prostora.

Napis "GLAMOROUS AT 50" na osvežilcu zraka ali na darilni embalaži je poseben dotik, ki izraža praznovanje in eleganco ob 50. rojstnem dnevu. Ta napis je lahko oblikovan na privlačen in sofisticiran način, kar naredi osvežilec zraka še bolj posebno darilo.

120 ml osvežilca zraka zagotavlja, da bo dišava trajala dlje časa, kar omogoča obdarovancu, da uživa v prijetnem vonju za več tednov ali celo mesecev.

Darilna embalaža, v kateri je osvežilec zraka predstavljen, dodaja dodatno v

rednost in priročnost darila. Elegantna embalaža ne samo olajša obdarovanje, ampak tudi zagotavlja varno shranjevanje in transport osvežilca zraka. Embalaža je lahko oblikovana primerno za posebno priložnost, kot je 50. rojstni dan, in dodaja dodaten občutek prestiža in pomembnosti darila.

Osvežilec zraka s palčkami z vonjem Vanilla Cream in napisom "GLAMOROUS AT 50" je izjemno darilo za 50. rojstni dan, ki združuje eleganco, praktičnost in simbolno vrednost. Njegov prijeten vonj in posebno sporočilo ga naredita idealnega za dodajanje sofisticiranega dotika k praznovanju in za ustvarjanje prijetnega vzdušja v domu ali pisarni.

 
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.