SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
569621

Osvežilec zraka s palčkami, Vanilla Cream, za rojstni dan, "HAPPY BIRTHDAY", 120ml, v darilni embalaži

  ZALOGA PO TRGOVINAH
11,95 

Osvežilec zraka s palčkami z vonjem Vanilla Cream in napisom "HAPPY BIRTHDAY"
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Osvežilec zraka s palčkami z vonjem Vanilla Cream, posebej oblikovan za rojstni dan z napisom "HAPPY BIRTHDAY", vsebuje 120 ml dišave in je predstavljen v privlačni darilni embalaži. Ta osvežilec zraka je čudovito in praktično darilo za rojstni dan, ki prinaša prijeten vonj in dodaja poseben pridih k domu ali delovnemu prostoru.

Vonj Vanilla Cream je znan po svoji topli, sladki in pomirjujoči aromi. Ta vonj ustvarja sproščeno in udobno vzdušje, ki je idealno za domove ali pisarne. Vanilla Cream je priljubljena izbira za osvežilce zraka, saj njen nežen in prijeten vonj ni vsiljiv, hkrati pa dolgotrajno odišavi prostor.

Osvežilec zraka s palčkami deluje tako, da palčke vpijejo dišavo iz posode in jo postopoma sproščajo v zrak. Ta način difuzije omogoča enakomerno in dolgotrajno odišavljanje prostora.

Napis "HAPPY BIRTHDAY" na osvežilcu zraka ali na darilni embalaži je poseben dotik, ki izraža praznovanje in veselje ob rojstnem dnevu. Ta napis je lahko oblikovan na privlačen in prazničen način, kar naredi osvežilec zraka še bolj posebno darilo.

120 ml osvežilca zraka zagotavlja, da bo dišava trajala dlje časa, kar omogoča obdarovancu, da uživa v prijetnem vonju za več tednov ali celo mesecev.

Darilna embalaža, v kateri je osvežilec zraka predstavljen, dodaja dodatno vrednost in priročnost darila, saj olajša obdarovanje in zagotavlja varno shranjevanje in transport osvežilca zraka. Embalaža je lahko oblikovana elegantno in primerno za posebno priložnost, kot je rojstni dan.

Osvežilec zraka s palčkami z vonjem Vanilla Cream in napisom "HAPPY BIRTHDAY" je čudovito darilo, ki združuje praktičnost in estetiko. Njegov prijeten vonj in posebno sporočilo ga naredita idealnega za dodajanje posebnega dotika k praznovanju rojstnega dne in za ustvarjanje sproščenega in prijetnega vzdušja.

 
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Starostna skupina:
Upokojenci
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.