SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
561888

Hranilnik, kmet na traktorju, polimasa, 11x9.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
14,95 
Hranilnik v obliki kmeta na traktorju.
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Hranilnik v obliki kmeta na traktorju je čudovit in simpatičen izdelek, ki bo prinesel veselje in zabavo v vaše shranjevanje kovancev. Ta hranilnik je izdelan iz trpežnega polimera in prikazuje kmeta, ki sedi na traktorju, kar ga naredi privlačnega in dekorativnega za vse generacije.

Hranilnik prikazuje kmeta, ki veselo vozi traktor. Ta prikupen dizajn bo pritegnil pozornost tako odraslih kot otrok ter dodal pridih kmečkega vzdušja v vaš dom.Izdelek je izdelan iz kakovostnega polimernega materiala, ki je trpežen in lahek. To pomeni, da bo hranilnik dolgo služil svojemu namenu.

S svojimi merami 11 x 9,5 cm je ta hranilnik dovolj kompakten, da ga lahko postavite na mizo, komodo ali polico, ne da bi zavzel preveč prostora.Hranilnik ima odprtino za vstavljanje kovancev na zadnji strani, ki jo lahko enostavno odprete in zaprete. To omogoča enostavno shranjevanje kovancev in njihovo kasnejšo uporabo.

Hranilnik "Kmet na traktorju" je lahko tudi odlično darilo, še posebej za ljubitelje podeželskega življenja ali kmetijske tematike.Ta hranilnik bo ne le pomagal pri shranjevanju kovancev, ampak bo tudi dodal pridih zabave in dekoracije v vaš dom ali pisarno. Prikupen dizajn kmeta na traktorju bo zagotovo pritegnil pozornost in naredil shranjevanje kovancev bolj zabavno.

 

Material:
Umetne mase
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.