Darila

Ideje za darila so zmeraj dobrodošle. Kadar greste na praznovanje ali samo na obisk. Glavni namen naše spletne prodajalne je, da najdete ideje za darilo. Pri tem vam je v pomoč naša široka ponudba daril. Na voljo so vam ideje za darilo za smešna ali sexy darila, kozmetiko, sladkarije in mnogo več. Če iščete ideje za darilo, ste z iskanjem končali, saj ste prav gotovo na pravem mestu. Vaša ideja za darilo se bo na tej spletni strani našla.

Ideja za darilo je lahko tudi ura. Izbirate lahko med namizno, otroško, peščeno ali stensko uro. Imamo tudi steklene ure, v obliki steklenih priljubljenih pijač. Ženske ne bodo imele nič proti sveči ali izparilniku, kot ideja za darilo. Lahko se odločite za nakup hranilnika, za katerega se odločite glede na praznovanje, ki se ga boste udeležili.

Če se kot ideja za darilo odločite za bonboniero ali žgano pijačo, ne bo nič narobe, saj je to povsod vedno dobrodošlo. Da se malo pozabavate, lahko kot ideja za darilo izberete sexy darilo – ali so to copati, vzglavnik, igra, predpasnik, sexy majica ali spodnje perilo, se odločite sami. Najdete lahko igrače za otroke, kot tudi za odrasle.

Pri iskanju ideje za darilo, se lahko odločite za kozmetiko. Na voljo so vam ženski, moški in otroški darilni seti, kreme, ličila, parfumi,… Pri iskanju ideje za darilo, se lahko odločite za tablico z napisom, sliko ali izberete kaj iz našega programa galanterije.Pri iskanju ideje za darilo, ste tako na pravem mestu. Vso ponudbo si lahko tudi ogledate v kateri izmed naših prodajaln Hiša darilo d.o.o. po vsej Sloveniji.

1,79 
15,90 
5,50 
1,79 
1,79 
5,95 
15,90 
15,90 
Ohranite praznično vzdušje
skozi vse leto.
Darilni boni za vse priložnosti in praznike!